Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

özdek 3- Kaçış merdiveni yapının dışında kalabilir. Ancak bununla müteallik uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. örneğin; bir kuruluşnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden aşkın ise yapı dışına ayan merdiven strüktürlmasına müsaade verilmemektedir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı essah kolayca açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu vadi ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından yapılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen dünyaarı çın devinme sav konusu başüstüneğu Yangın Çıkış Kapısı karınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sav konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli esen ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla yangın kapısı ürün kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Tasar çizim olarak farklılık göstermekle omuz omuza şerik özellikleri, dayanıklı ve muhakkak dokumada olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bapnın kendi Yangın Merdiveni Kapısı kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik şube ile elan pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara iyi şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı hizmetaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” makaslamaksı mevcut baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page